SportNetov feljton: Kapitenke na skeneru

Povodom početka sezone u ženskom fudbalu SportNet pokreće feljton rubriku ”Kapitenke na skeneru”. Postavićemo pet pitanja kapitenkama raznih klubova. Prva na tapetu je Suzana Tanasković iz ŽFK Rad.

Kakav je osećaj vratiti se među svoje?

Osećaj je nikad lepši. Cim sam kročila na Banjicu, osetila sam pozitivne vibracije. To je moj klub, moji ljudi, prijatelji…svi oni mi ulivaju dodatnu energiju. Rad je tim gde ću ja uvek davati svoj maksimum i ostaviti svoj zadnji atom snage na terenu.

Koji su dometi tvoje ekipe u ovoj godini?

Očekujem ove godine izjednačene utakmice, sve ekipe su po kvalitetu približne jedna drugoj. Kao kapiten verujem u svoju ekipu i nadam se pozitivnim rezultatima. Očekuje nas zanimljivo prvenstvo i neizvesno do samog kraja.

Reč dve o ekipi Lavica koji su prvi protivnici

Lavice su jedna čvrsta i disciplinovana ekipa koja svoju šansu traži iz kontranapada. Do sada smo imali pozitivan skor sa njima, nadam se da će tako biti i ovog puta, očekujem da ceo plen ostane na Banjici.

Od cele lige ko će ti biti najnezgodniji čuvar?

Uh…malo je teško pitanje, dosta promena su pretrpele sve ekipe. Iskreno da kažem, više ne znam ni ko gde igra. Nek to bude ekipa Kanjiže, ipak su oni prošle sezone završili na visokom drugom mestu.

Koju sledeću kapitenku biras za intervju?

Lana Colić ŽFK ZEMUN