Kapitenke na skeneru Lana Čolić

Kapitenka ŽFK Rad Suzana Tanasković je pizvala za sledeću na skeneru Lanu Čolić kapitenku ŽFK Zemun.

1. Super liga je tu ima li straha od nepoznatog ili si na krilima neverovatnog rekordnog skora ligaške neporaženosti ?

Super liga jeste veliki izazov. Pred svaku utakmicu, postoji doza neizvesnosti za konačan rezultat, ali ne i strah, jer raniji uspesi doprineli su visokom samopouzdanju cele ekipe. 

2. Kako vidiš dvomeč sa Spartakom ?

Spartak je tim koji iza sebe ima jedinstvene rezultate. Lično, poštujem to. Igrati sa ekipom koja je na samom vrhu ženskog fudbala u Evropi je čast, ali to nam je i prilika da posle napornog i predanog rada odmerimo snage na terenu I vidimo gde smo. Verujem da moj tim može da pokaže kvalitet na kome smo predano I kvalitetno radili u predhodnom periodu. 

3. Gde vidiš ŽFK Zemun na kraju sezone ?

U novu sezonu ulazimo sa visokim ambicijama. Mlada smo ekipa, Po tome se razlikujemo od ostalih protivnika. To ima svoje prednosti. Gledaćemo da to maksimalno iskoristimo, i svrstamo se među najbolje. Smatram da nam je tu mesto.

4. Da li postoji igračica u superligi ili prvoj ligi sa kojom nemaš dobar odnos, sobzirom da si u proseku bila najviše puta faulirana?

U lošim odnosima van terena nisam ni sa jednom igračicom, Naprotiv, imam dosta dobar odnos sa većinom devojka iz drugih klubova. Čvrste duele i grube startove, ne shvatam lično, jer sam i sama, posvećena terenu, svom timu, i igri u 90min, a sva dotadašnja prijateljstva se nastavljaju posle zvuka sudijske pištaljke za kraj meča.

5. Sa kojom koleginicom bi menjala dres?

Boja dresa i broj koji nosim od početka moje fudbalske karijere, su nešto što ne bih menjala ni za jedan drugi. Plavo –zeleno i broj 10, su moje fudbalske amajlije, ali ako gledamo igračice iz drugih klubova, izdvojila bih Mariju Vuković, jer smatram da nam je stil igre jako sličan. Dres za uspomenu, razmenila bih sa dragom drugaricom, Suzanom Tanasković, jer su nam boje u srcu jako slične, a broj dresa nam je isti.

Hvala na vremenu koji si izdvojila za nas. Koga sledećeg “prizivaš” na skener?

Na skener “prizivam” Marinu Šišković iz ŽFK “Sloga”.

Lana Čolić ŽFK Zemun