Vanja Matić i Iva Zimonjić Marković gosti u kultnoj emisiji na radiju RTS

Danas su na RTS tačnije na talasima Radio Beograda u kultnoj emisiji “Vreme sporta i razonode” kod Željka Stefanovića gostovale SportNetove gracije Vanja Matić i Iva Zimonjić Marković.

Iva Zimonjić Marković

Iva Zimonjić Marković majka dvoje dece supruga bivšeg košarkaša a sada košarkaškog trenera, najbolja gimnastičarka Jugoslavije,petostruka šampionka SRJ u ritmičkoj gimnastici, proglašena i za sportistu godine sportskog društva Partizan gde je celu sportsku karijeru provela, učesnik na mnogim Evropskim i Svetskim prvenstvima evocirala je sećanja na sjajne uspehe. Govorila je i o školi gimastike Iva, kao i o privatnom životu, kao i o danima provedenim u radiju MiP.

Vanja Matić

Vanja Matić, majka dvoje dece koje je fobila sa košarkašem Novicom Veličkovićem SportNetovo zaštitno lice, bivša odbojkašica, reprezentativka u odbojci na pesku, polumaratonac i uskoro fitnes trener na svim poljima je pokazala dominaciju. Podsetila se svih momenata karijere, nagovestila planove za budućnost, a legendarni autor emisije Željko Stefanović se potrudio da obema gošćama udari na najsitnije žice pustajući “Džinglove” koje su naše gracije snimale na početku sportskih karijera u emisiji “Vreme sporta i razonode” a takođe ih je podsetio na ljude koji su bili tu na početku karijere.

Iva Zimonjić Marković i Željko Stefanović