Top 11 Milica Kostić “Bilo je uzbudljivo do kraja…”

Posle burnog glasanja, rešili smo da sumiramo utiske i porazgovaramo sa SportNetovih Top 11 . Pobednik “Kruševačkog duela” za mesto golmana u finišu glasanja je Milica Kostić reprezentativka i članica Spartaka.

Kakav je osećaj biti u timu “Sportnetovih top11” izabranog od strane koleginica?

 Zahvalna sam svim igracicama koje smatraju da sam zasluzila ovo pocasno mesto, a pritom bih cestitala i Jovani koja dobrim odbranama pokazuje da je veliki potencijal i talenat. Osecaj je lep, drago mi je sto ostatak Srbije prepoznaje moj kvalitet, potrudicu se da u nastavku sezone opravdam njihove glasove.

Da li je tim koji je izabran realno stanje u našoj super ligi?

-Tim koji je izabran je nesumnjivo kvalitetan, postoji par igracica koje i te kako zasluzuju mesto, a nisu u idealnom timu. Pre svega, Miljana Ivanovic, koja je igrama u Masincu i reprezentaciji, pokazala da je jedan od najboljih napadaca Srbije. 

Kako komentarišeš foto finiš u izboru za mesto golmana?

-Bilo je uzbudljivo do kraja, jedan glas je odlucio u moju korist. Nadam se da je to Jovani motivacija vise da radi i napreduje, verujem da ce u buducnosti biti na mom mestu.

Kako ti se dopada kampanja SportNeta za podršku žendkom fudbalu?

-Zenski fudbal u Srbiji nije medijski ispracen koliko po meni zasluzuje, pa je svaka kampanja dobrodosla. Raduje me sto postoje ljudi koji vide kvalitet i potencijal u zenskom fudbalu, nadam se da ce u buducnosti podrska ostalih biti na jos visem nivou.