Super liga krunisala Ninu Matejić. Top 11 bez velikih iznenađenja.

Završio se izbor za “Protein global igračicu polusezone” i za SportNetovih top 11. Možda jedino glasanje na našim prostorima bez ikakvog uticaja bilo kojih interesnih sfera na izbor jer glasaju isključivo fudbalerke. Osim regularnosti mišljenja smo da su izabranice počastvovane činjenicom da su ih upravo koleginice birale.

PROTEIN GLOBAL IGRAČICA POLUSEZONE JE NINA MATEJIĆ

Nećemo puno govoriti o Nini, za to će biti prilike u narednoj nedelji posle uručivanja priznanja i poklona naših prijatelja “Protein Global” , “Perga” , “Hotel Brzeće Kopaonik” i još nekih iznenađenja a to će sve ispratiti RTS, TV Happy, Kurir…..

Pomenućemo da je Nina dobila 29 od maksimalnih 45 i za sobom u top tri ostavila dve Tijane… Filipović 19 i Matić sa 14.

Takođe ćemo ući u dublju analizu ovog izbora u narednim danima ali trend koji se pokazao kao očigledan je da su koleginice cenile više ofanzivniji deo ekipe te su glasale i Milicu Stanković 8, Miljanu Ivanović 6, ali su odmah tu i golmsni kao i odbrana Milica Kostić 5 Tijana Janković 3….naše članice nisu baš blistale u ovom izboru te tako Mina Čavić je dobila 2 Jovana Petrović 1 i Violeta Slović 1. Isti broj bodova dobile su Milana Knežević i Marija Jonović.

SPORTNETOVIH TOP 11

Što se tiče sastava idealnog tima nije sve prošlo glatko.

Milica Kostić je obezbedila mesto na golu u foto finišu ispred Jovane Petrović 5:4

U odbrani Violeta Slović najsigurnija sa 8/9 dok je Tijana Janković dobila poverenje 6/9 koleginica. Ime Anđela se pomenulo 11 puta ali sigurnija je bila Krstić sa 7/9 dok je Frajtović 4/9 puta bila prozvana.

Sredina terena ni približno sigurna kako du mnogi mislili. Tijana Filipović 8/9 Tijana Matić 6/9 Sara Pavlović takođe u foto finišu u sastavu sa 4/9 dok je Mina Čavić dobila 5/9

Napad je bio najmanje upitan

Nina Matejić 8/9 dok Milica Stanković 7/9

Jako blizu idealnih 11 bile su Trbojević 3/9 Ivanović 3/9 …..

Veliko hvala svim kapitenkama šti su nam pomogle u ovom izboru…..