Spartak taman koliko mu je trebalo.

Fudbalerke Požarevca du posetili najnezgodnije mesto na fudbalskoj mapi. Došle du na noge Spartaku koji je igrao tsman koliko mu je bilo potrebno 5:0 (1:0) promašivši i jedan penal. Naša Violeta Slović zbog bola u leđima preskočila je ovaj duel mada joj je bilo duplo teže u loži gledajući prvo poluvreme,nego na terenu.

Kad smo već kod tribina i lože, moramo reći najrigoroznije što smo videli do sad u svim sportovima. Nisu ispunili čak ni 5 osoba iz svog kluba “bonusa”. No da se vratimo na prvo poluvreme gde je rani gol podgrejao utakmicu ali do kraja poluvremena se igrala “viktorija” na golu Požarevca. Ipak se otišlo na odmor sa minimalnom prednošću domaćina gde se aspolutno videlo da igra posle prekida nije ista kada u timu nije Slovićeva.

U nastavku Nina Matejić je pokušala iz dve prilike da napadne gol ali odbrana Spartaka je dobro odradila posao. Što se tiče grubljih startova to su obavile u dva minuta Kuhut i Baka i zaradile opomene pa se igralo kasnije čisto. Golovi obe Tijane gol Sare ali i jedan promašen penal za domaćine kao i gol “sa klupe” Ćirićeve uz dosta zalaganja Ševo i Jovanović ali i primetne grimanse pri svakom trku Frajtovićeve.

Sve u svemu očekivana partija. Spartak igrao koliko im je trebalo pred meč lige šampiona dok Požarevac može biti zadovoljan trudom i zalagenj. Jedina koja može biti nezadovoljna je golmanka Spartaka Milica Kostić koja se skoro pa bukvalno smrzla na svom golu jer je temperatura bila jako niska a niko joj nije prišao punih 25 minuta. Ipak su našli način da se zagreju istrčavanjem posle utakmice dok su se igračice Požarevca zagrejale u svlačionici.