Novi pokušaj za 5/5 tipovanja Super lige za dame: Emilija Živković

Naša nova članica Emilija Živković pokusaće ono što nisu uspele njene predhonice. Emilija nastupa za ekipu Sloge igra na poziciji ofanzivnog i defanzivnog veznog. Povremeni član reprezentacije.

Spartak-Sloga
Sigurno da je Spartak favorit u ovoj utakmici, medjutim, mi idemo tamo da igramo bez straha,da pruzimo dobar otpor i da napravimo sto bolji rezultat.

Zemun-Masinac
Mislim da ce ovo biti jako dobra utakmica.Masinac igra dobro, a Zemun sa druge strane nije ekipa protiv koje se moze lako igrati sto su i pokazali.Prednost dajem Zemunu.

Zvezda-Radnicki
Nezgodna utakmica.
Zvezda se vraca na svoj nivo i igra dobro medjutim, Radnicki je nezgodna ekipa i nije za potcenjivanje.Ali prednost cu dati Zvezdi.

TSC-Pozarevac
Ovo ce biti jako zanimljiva utakmica.TSC, koji je u dobroj formi i Pozarevac, koji igra solidno ove sezone, iako je par puta nesrecno izgubio.Prednost dajem Pozarevcu.

Vojvodina-Kolubara
Vojvodina, jako mlada i talentovana ekipa, igra veoma lepo ove sezone.Sa druge strane Kolubara, je ekipa koja nije za potcenjivanje, posebno zato sto u svojim redovima ima jako dobre i iskusne igracice.