Kvalitetan seminar RSS u kom su učestvovali dobitnici SportNetovih priznanja

Rukometni seminar u organizaciji rukometnog saveza Srbije, rukometnog saveza Beograda i Visoke sportske i zdravstvene škole a na inicijativu proslavljenog rukometaša a sada i funkcionera Predraga Peruničića a koji je imao za cilj da se osvrnemo na prošla rukometna vremena a i da učesnici javno daju predloge za sadašnja rešenja u rukometu, privukao je izuzetno veliku pažnju rukometne javnosti.

Dobitnica SportNetovog priznanja dr. Marijana Mladenović

U samom predavanju učestvovala je i dobitnica SportNetovog priznanja sportski psiholog dr.Marijana Mladenović, čije predavanje je privuklo najviše pažnje i samim tim najviše pitanja je upućeno upravo na temu psihološkog odnosa prema najmlađima u rukometu.

Trener godine po izboru SportNeta
Akim Komnenić

Među polaznicima seminara prisustvovali su i najbolji trener po izboru SportNeta Akim Komnenić koji vodi prvoplasirani tim Dinamo Pančevo

Pitanja na mestu
Ivan Lapčević

Legenda našeg rukometa i nekadašnji igrač najboljih timova evrope Vesprema i Barselone Ivan Lapčević je takođe bio među polaznicima seminara. Njegova pitanja upućena lekarima su itekako povela konstruktivnu raspravu medju trenerima.