Košarkaški vikend obeležila Renata sa svojom Dugom.

Renata Stepanović

U španskom jeziku, ime Renata se smatra izvedenicom od muškog imena Reynat, koje je složeno od reči „Rey“ (u značenju kralj) i reči „Nato“ (u značenju rođen), te ime ima značenje – rođen za kralja ili rođen da vlada….. i vladala je.

U utakmici protiv i više nego favorizovanog Kraljeva, Renata Stepanović je posramila i Jokića “dabl-dabl-om”. Uz stoprocentan šut za dva i čak 5 ubačenih trojki uz 4 asistencije i 12 skokova sakupila je 35 index poena i time doprinela nestvarnoj pobedi Šapčanki.

Jovana Stojanović

Jovana je imala manje sutersku noc dok je vise nesebicno asistirala i skakala za loptu iako je odigrala samo 15ak minuta. Partizan je u toj utakmici slavio 68:58 protiv ZKA

Milica Mitrović je imala sjajno veče i zabeležila je prvu zvaničnu pobedu u dresu Koraća i to nad ekipom 021. Iako je rano izasla zbog 5 ličnih imala je šut preko 60 posto… bilo je blokada skokova sasistencija ukradenih lopti… milina za videti 78:71

Jedina koja nije imala sportske sreće ovog kola je Slađa Lukić. Debitovala za rodni Vrbas. Postigla je 7 poena uz tri skoka a interesantno da su nad njom napravili čak 6 faulova. Student je dobio taj meč 64 : 47.