Jovana se zaigrala, Terzina levica proradila….

Buran period je bio za naše članove ili bar one koji su ubeležili nastup.

Fc Bayern promo

Naš ambasador Jovana Damnjanović koja nastupa za Bayern postigla je 2 gola i pokazala da je u sjajnoj formi i da nas očekuje pregršt golova u nastavku sezone.

Jelena Terzić

Proradila je i udarna levica naše “Terze”. Njena Naisa je pregazila Grac u gostima u “čelendž kupu” a Terza je 3 puta pogodila mrežu uz dosta asistencija i prelepih poteza, da bi u utakmici u domaćoj ligi u Novom Sadu opet pokazale dominaciju. Ceh je platila nemoćna Vojvodina a Terza se raspucala i postigla 8 golova.

Vladimir Vuković (privatna arhiva)

Vladimir Vuković iskusni rukometaš koji je od skoro član SportNeta a ujedno od skoro i član rukometnog kluba Crvena Zvezda upisao je svoj debi u remiju na otvaranju drugog dela sezone Arkus lige

Matija Vlahović

Golman Partizana Matija Vlahović je uspeo da sakupi 8 odbrana ali to nije bilo dovoljno da Partizan odnese bodove iz Budve gde je domaćin u do kraja popunjenom gledalištu bazena uživao i pomoć arbitara, pa je sve doprinelo da rezultat bude 12-9 u korist domaćih.

Sead Hadzifejzović

Naš Sead Hadžifejzović je ušao u istoriju Ukrajinske košarke kao jedan od 5 najboljih stranaca te lige i bude uvršten u All Star selekciju.

Milica Mitrović

Milica Mitrović u mini turniji po Bugarskoj koja se igra u okviru Waba lige zabeležila je nastupe protiv Montane 15 poena, 7 skokova, 6 asistencija i protiv Beroe 14 poena, 4 sk. Nažalost naš predstavnik je u obe utakmice zabeležio poraze a pored toga što su Bugarke bile favorizovane primetio se izostanak i naše Jovane Stojanović koja je iz zdravstvenih razloga ostala u Beogradu