FK Rad se oprostio od legendarnog čika Slobe

Тужна вест се пронела Бањицом. Човек чије су речи близу деценију „украшавале“ Радов официјални сајт, Слободан Милошевић(65)  је сишао са животне сцене.Био је омиљено лице свих у Црнотравској бб. Херцеговачки горостас је имао срце за све. Играче Рада је афирмативно представљао у својим аутентичним текстовима са дескрипцијом која је одушевљавале све који воле клуб са Бањице.Играче је гледао као своје синове и неретко им давао и животне савете да се изграде у праве и квалитетне људе какав је и сам био. Посматрао их је изнад рама који је био ограничен линијама фудбалског терена.

У ЖФК Рад је оставио неизбрисив траг. Подржао  је Радове девојке од момента настајања клуба и био један од заговорника да женски фудбал треба увек афирмисати.Имао је улогу службеног лица и са Радовкама је био свуда и увек.

Цењени новинар листа „Спорт“ и спортске редакције листа „Правда“, године 2013.је издао књигу попут мини монографије о успесима српских рукометашица под покровитељством Рукометног савеза Србије под називом „Ђердан од седам бисера.“Фудбалски клуб Рад је поносан што је имао таквог човека – ЉУДИНУ!

Речи из твог пера ће заувек имати златни сјај!

Почивај у миру, Слобо наш добри!